torsdag 30 april 2009

Grattis

min söta söta vän på din födelsedag!

tisdag 28 april 2009

Våren


är här och vårt träd står nu i full blom!

Hur söt


får man vara. . .

tisdag 21 april 2009

Vår trädgård


var eftersatt när vi flyttade in förra sommaren. Nu har vi försökt sätta vår egen prägel på den. Något som jag dock är mer än lycklig över är det vackra magnoliaträd som finns utanför vårt sovrum.

fredag 17 april 2009

Dessa


små tappra soldater tar varje morgon bussen till skolan kl 06.30 utan något som helst gnäll!
Mamman är mer än stolt!

torsdag 16 april 2009

Är igång


med löpningen igen efter ett lång uppehåll pga skada. Är inte i den form jag en gång var, men det en bra början. Har precis kommit hem från en 5 km runda som gick på 20 minuter så jag hoppas formen inte är alltför långt borta! I år blir det åskådarplats på Göteborgsvarvet och heja på maken som ska delta, men nästa år då ska jag vara tillbaka!

måndag 13 april 2009

Grattis

till lilla mamma idag!♥♥♥

lördag 11 april 2009

Grattis


min älskade August på 8-årsdagen, solen skiner härligt för dig idag!

torsdag 9 april 2009

Vi önskar er alla en


Grattis


lilla söta Otto på namnsdagen!

onsdag 1 april 2009

Jag


är inte religiös eller någon slags bohem, vilket är ett vanligt antagande från folk när jag berättar om hur många barn jag har och jag är inte heller så särskilt barnkär. Trots detta har jag satt fem barn till världen. Jag är heller inte annorlunda än någon annan även om jag längtar efter ett sjätte....För mig är detta en underbar gåva att få se dessa små människor växa upp och bli härliga individer med eget tänkande. Visst är det mera omständigt att ha fem barn jämfört med två, men det är ett val som jag har gjort och jag fixar det! Tv4 program Familjen Annorlunda har väckt debatt och många tycker att dessa familjer är lite tokiga, men dom liksom jag fixar detta med bravur och så länge man gör det...Vad är problemet!? Jag skulle aldrig hoppa på de människor som valt att inte skaffa barn inte heller de som har ett eller två barn, det är deras val! Det är väl ändå upp till var och en att bestämma hur många barn man vill ha! Så jag önskar att en del människor kunde sluta upp att döma och komma med gliringar om att "ska du befolka hela världen själv?" Jag vill varken behöva förklara mig eller försvara mig utan bara få titta på min lilla skara och känna en lyckokänsla i kroppen. Wow, detta har jag gjort! Jag är ingen debattmänniska men vissa saker berör mitt hjärta och detta är en sådan sak.....