onsdag 30 september 2009

Vad är det

som händer här på nätterna, får leksakerna liv eller.....

måndag 28 september 2009

I fredags

överraskade min underbare make mig med att ha bokat en resa till Madrid i mitten av oktober, det ska bli sååååå härligt och jag känner mig lyckligt lottad!

torsdag 24 september 2009

Lite

omtumlad och lätt yr i huvudet efter en operation som var en lite större än de tidigare kom han hem lycklig över att ha blivit 2 st Littlest PetShop rikare.... tänk vad livet kan vara bra!

tisdag 22 september 2009

Imorgon

ska han den lille med lurvigt hår som dom kallar honom i fotbollslaget läggas på operationsbordet! Inget allvarligt och vi har gjort det förut men det känns ändå lite obehagligt i magen.....

måndag 21 september 2009

Åååh Håkan


Sju minuter in i nyhetssändningen ser man min söta tonåring sjungandes i väntan på Håkan Hellströms konsert på Liseberg, inte utan att man önskar att man vore ung igen.....

onsdag 16 september 2009

Söta tonåringen


har fått dille på kinaskor, det och converse är enligt unga fröken det enda som går att använda.... så vi köpte på oss ett gäng sist vi var i Köpenhamn!

måndag 14 september 2009

Mitt hjärta


blev alldeles varmt och jag känner mig lyckligt lottad....vänskap kan komma i många former och jag är glad att jag hittat en ny sådan... så nära men ändå långt borta! Så tack min bloggvän Kristin för din vackra gåva jag ska vårda den ömt och bära den med mig!

söndag 13 september 2009

Gårdagens

kräftskiva bjöd på allt en härlig sammankomst ska göra....lek, dans, skratt, glädje och en gnutta allvar...suddiga blev vi allt också!

fredag 11 september 2009

Det var

idag för fem år sedan som mitt livs resa började, jag träffade Mr Right och jag har aldrig ångrat mitt beslut!

torsdag 10 september 2009

Vi hade





en härlig dag och Göteborg bjöd på sitt bästa väder.....5 små trötta men lyckliga satte sig på kvällen i bussen efter en heldag på Universeum och Liseberg!

fredag 4 september 2009

I arla morgonstund

drar hela familjen till Göteborg på Ericssons årliga Lisebergsresa. Vi hoppas att västkusten bjuder oss på vackert väder!

tisdag 1 september 2009

Ett litet

tips till alla som vill bli av med otäcka bananflugor! Blanda vitvinsvinäger med diskmedel, lite vatten och så vips är flugorna borta!

Min tonåring

är en bokslukare eller boknörd som hennes lillasyster kallar henne. Jag är dock väldigt glad att hon funnit denna glädje att kunna försvinna in i böckernas fantastiska värld!