torsdag 29 oktober 2009

Madrid





var en lisa för själen...vackert, livfullt men samtidigt en fantastiskt lugn stad. Vi hade en kärleksfull semester tillsammans och vi lyckades till och med hålla oss dansande tills kl 0500!

måndag 26 oktober 2009

Vår underbare Otto


fyller idag 6 år och jag kan inte förstå hur min lille bebis så fort blev en stor pojke!

tisdag 20 oktober 2009

Jag tar

min vackre make i handen, säger adíos till er andra och drar en sväng till España!

måndag 12 oktober 2009

Ordningen är

återställd och alla är tillbaka i huset! Älskade R kom äntligen hem igår kväll bringandes fina gåvor....bild kommer senare! Oj vad jag är kär och lycklig!

fredag 9 oktober 2009

Idag

kommer dom, mina små söta...åtminstone några av dom andra ska sova över hos kompisar.
Och på söndag är även älskade R tillbaka där han hör hemma och jag känner lyckan i mig!

onsdag 7 oktober 2009

Jag känner

mig alldeles handfallen i min ensamhet, har aldrig gillat att vara ensam.....känner mig så övergiven! Försöker göra saker som jag skjutit på framtiden nu när jag inte har någon som stör mig, men inte en enda sak har blivit gjord. Kanske lika bra det. För huvudet värker och kroppen känns tom....men snart, snart är dom tillbaka igen allihop och då ska jag vara redo med all min kärlek!

måndag 5 oktober 2009

Alldeles

tyst och ensamt är det i huset.....barnen är hos pappa och älskade R åkte tidigt i morse till LA med jobbet! Det känns dock helt ok att bara få rå om mig själv, kanske tom ett och annat projekt kan bli färdiggjort!

gräsänka - förförd och övergiven, källa Wikipedia. Kunde inte ha sagt det bättre själv!

torsdag 1 oktober 2009

Linnea



min fina flicka går sin egen väg och har valt det kulturella spåret istället för det mer idrottsliga som resten av familjen. Jag förundras och beundras över hennes förmåga att åstadkomma fina foton och roliga små filmklipp och hoppas att hon en dag kan leva på sin talang!